OERkoken-ANDERS


 

Koken is helemaal in! En een leuk uitje met familie en vrienden wordt helemaal geslaagd met een workshop OERkoken-ANDERS in de buitenlucht op een prachtige locatie; in de Tuinen van De Kruidenhoeve.

Het accent van de workshop OERkoken-ANDERS bij De Kruidenhoeve ligt op het bereiden van een maaltijd met zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten; zonder vlees of vis. Ons kookteam wil tijdens deze workshop de deelnemers laten ervaren dat er heerlijke gerechten bereid kunnen worden met ondermeer de, door de deelnemers verzamelde (vergeten) groenten en de vele kruiden uit eigen moestuin. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van primitieve en gezellige houtvuren!

Wat u met de groep tijdens de workshop OERkoken-ANDERS gaat bereiden is vooraf overlegd met De Kruidenhoeve.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • U wordt bij iedere workshop verwelkomd met verse kruidenthee of koffie
  • Het maken van een geurige seizoenmaaltijdsoep met zuurdesembrood en zelfgemaakte kruidenboter.
  • Het bereiden van een fleurige salade met verschillende groenten, kruiden, bloemen en zelfgemaakte dressing.
  • Als nagerecht worden zoete Oerballetjes gemaakt.

De prijs van een volledige maaltijd bedraagt € 25,00 per persoon, exclusief drankjes. Aanmelden alleen per groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Het OERkoken-Anders is vanaf De Kruidenhoeve ook SPORTIEF te combineren met een rondwandeling (4 tot 8 km) of fietstocht (ca 25 km) naar de mooiste plekjes van het idyllische Reestdal.

Interesse?
Vraag zo nodig meer informatie met De Kruidenhoeve via het contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen: 0523-656049.

logo-ictatwork-800