Vakantieverblijf

 

DE ACCOMMODATIE                                                                                                             reserveren                                                 

Het gastenverblijf  (gedeeltelijk vintage) is ondergebracht in het voorhuis van onze woonboerderij. Het heeft een eigen ingang en bestaat uit woonkamer, slaapkamer met tweepersoons bed (140x200 cm), douche, toilet en een keuken met koelkast, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en alle keukenbenodigdheden om zelf maaltijden te bereiden. Het geheel is voorzien van CV. WiFi-draadloos internet is beschikbaar.

Het appartement in het voorhuis is beschikbaar voor niet-rokers/vegetariërs, of voor hen die bereid zijn even geen vlees of vis te eten (dit omdat wij zelf vegetariër zijn en er daarom in ons huis altijd vegetarisch wordt gegeten). We hebben geen mogelijkheden voor huisdieren.

De prijzen van de accommodatie zijn inclusief beddengoed, handdoeken, theedoeken, keuken- en toiletpapier. We rekenen er wel op dat de logeerruimte netjes wordt achtergelaten (onder andere stofzuiger en schoonmaakmiddelen zijn aanwezig).

De Kruidenhoeve wordt omringd door meer dan 4000 m2 sier- en kruidentuinen met vele leuke zithoekjes die door een wandelpad van ongeveer 1 km met elkaar verbonden zijn (zie plattegrond). De tuinen hebben veel extra’s: moestuin, bijen- en vlindertuin, vogelbosje, heksentuin, disteltuin, kikkerpoel, boomgaard, geurlaantje en kruidenpad. Er zijn diverse terrassen in zon of schaduw.

De tuinen grenzen aan het mooie beschermde dal van de Reest (het grensriviertje tussen Drenthe en Overijssel) met het historische Jodenvonder (bruggetje over de Reest). Bij de ingang staat een ooievaarsnest, waarop 's zomers vaak ooievaars te zien zijn.

Vanaf De Kruidenhoeve zijn veel mooie wandel- en fietstochten te maken in Overijssel en Drenthe. Een aantal folders en brochures liggen in de woonkamer.
Afhankelijk van het seizoen zijn er eieren en/of biologisch geteelde groenten beschikbaar uit eigen tuin.

Onze B&B ligt centraal om diverse interessante plaatsen in de omgeving te verkennen, zoals onder andere de bijzondere dierentuin Wildlands in Emmen, Tuinen van Mien Ruys en het in april 2018 geopende landbouwmuseum in Dedemsvaart, Attractiepark Slagharen, Museum De Fundatie in Zwolle en het waterdorp Giethoorn.

wifi gratis
PRIJZEN HUUR VOORHUIS (geel gearceerd):
maximaal 2 personen / 1 x 2-persoonsbed (140x200)

 • Kort verblijf weekeinde € 130.-
  vrijdag van 14.00 tot maandag 10.30 uur
 • Kort verblijf midweek € 130,-
  maandag 14.00 tot vrijdag 10.30 uur
 • Per week € 245.-
  1. vrijdag 14.00 tot vrijdag 10.30 uur of
  2. maandag 14.00 tot maandag 10.30 uur

 • De schoonmaakbijdrage bedraagt € 45,-
 • Lunchpakket € 7,50
 • Bedragen zijn inclusief toeristenbelasting.

schetsovernacht

(De groene punten op het schema verwijzen naar onderstaande foto-collage)

reserveren

logo-ictatwork-800