Wandel-Fietsroutes

 

 

 

 

 


Jodenvonder
Gluur'n bej de buur'n...


Uniek Reestdal...


Uniek Reestdal...


Fête de la nature...

Routes

 

 

 Wandelen

Trekt u er graag wandelend op uit?  Er starten vanaf onze locatie twee exclusieve wandelroutes die gepubliceerd staan bij het Landschap Overijssel. Met een klik op de routenaam krijgt u de achtergrondinformatie over het wandelgebied. Honden zijn helaas niet toegestaan!

  • Rontien Schrapveen (circa 4 km): Rontien Reestdal Aan deze route is geen horeca.
  • Gluur'n bi'j de Buur'n (circa 13 km): Gluur'n bi'j de buur'n Deze route kan vanaf elke locatie gestart worden. Aan horeca: Hotel Ter Linde en Het Kabouterwoud. Rustpunt Achter 't Koeienpad en Rustpunt De Kruidenhoeve.
  • Uniek Reestdal: dag 1Idyllisch Reestdal dag 1 en start bij De Kruidenhoeve. Overnachten bij Achter 't Koeienpad in Nolde.
  • Uniek Reestdal dag 2: Uniek Reestdal Twee daagse. De route start bij B&B Achter 't Koeienpad in Nolde en eindigt weer op locatie De Kruidenhoeve.

Fietsen

Dit zijn de Fietsroute-apps van Landschap Overijssel:

  1. Reestdal: Kabouter Trap (circa 23 km). Er kan ook bij De Kruidenhoeve gestart worden. Je kunt hiervan ook een arrangement maken in overleg met Jarno Keizer van Brasserie de Boerderij in Balkbrug. Bijvoorbeeld: vertrek vanaf jullie locatie naar De Brasserie (daar een lunch) en dan doortrappen naar Het Kabouterwoud in Linde voor een pannenkoek. Bekijk Reestdal Kabouter Trap
  2. Ontdek oude gemeente Avereest (circa 35 km) kan ook bij De Kruidenhoeve gestart worden. Ontdek oude gemeente Avereest Je kunt in deze route ook de Tuinen van Mien Ruys en het Streekmuseum De Kalkovens bezoeken. Onderweg verschillende horecamogelijkheden en je brengt een bezoek aan De Ommerschans. 
  3. Zuidwest Drenthe: ontdek het (circa 43 km). Je kunt na Tunnel Den Kaat starten en je rijdt dan richting Achter 't Koeienpad. Een mooie grensoverschrijdende en afwisselende fietsroute! Zuidwest Drenthe Beleef het 

Via deze link kunnen gasten zelf op zoek gaan naar leuke activiteiten bij Landschap Overijssel.

https://www.landschapoverijssel.nl/ 

Lekker eten na de wandeling of fietstocht?

De omliggende plaatsen Balkbrug – Zuidwolde – Dedemsvaart bieden een ruime keuze aan eetgelegenheden, van heel eenvoudig tot chique.
De eigenaar van B&B De Kruidenhoeve brengt u hiervan graag op de hoogte.

logo-ictatwork-800