OERkoken-ANDERS


 

 

Koken is helemaal in! En een leuk uitje met familie en vrienden wordt helemaal geslaagd met een workshop OERkoken-ANDERS in de buitenlucht op een prachtige locatie; in de Tuinen van De Kruidenhoeve.

Het accent van de workshop OERkoken-ANDERS bij De Kruidenhoeve ligt op het bereiden van een maaltijd met zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten; zonder vlees of vis. Ons kookteam wil tijdens deze workshop de deelnemers laten ervaren dat er heerlijke gerechten bereid kunnen worden met ondermeer de, door de deelnemers verzamelde (vergeten) groenten en de vele kruiden uit eigen moestuin. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van primitieve en gezellige houtvuren!

Wat u met de groep tijdens de workshop OERkoken-ANDERS gaat bereiden is vooraf overlegd met De Kruidenhoeve.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • U wordt bij iedere workshop verwelkomd met verse kruidenthee of koffie
  • Het maken van een geurige seizoenmaaltijdsoep met zuurdesembrood en zelfgemaakte kruidenboter.
  • Het bereiden van een fleurige salade met verschillende groenten, kruiden, bloemen en zelfgemaakte dressing.
  • Als nagerecht worden zoete Oerballetjes gemaakt.

De prijs bedraagt € 19.50 per persoon, exclusief drankjes. Aanmelden alleen per groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Het OERkoken-Anders is vanaf De Kruidenhoeve ook SPORTIEF te combineren met een rondwandeling (4 tot 8 km) of fietstocht (ca 25 km) naar de mooiste plekjes van het idyllische Reestdal.

Interesse?
 
Vraag zo nodig meer informatie via het contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen: 0523-656049


Reestdal Experience:

Samen met Camping ’t Reestdal (www.reestdal.nl), Reestdal Outdoor (http://www.reestdaloutdoor.nl) en De Kruidenhoeve kan een uitgebreid arrangement worden geboekt voor groepen tot maximaal 20 personen: Reestdal Experience. Een leuk idee voor een, anders-dan-anders, familie- of vriendenfeest, maar ook erg geslaagd als sportief personeelsuitje.

Wat kunt u verwachten:

  • Reestdal Experience begint bij Camping ’t Reestdal met een sportieve Outdoorles naar keuze, zoals Bootcamp of Survival in het Motorikpark op de camping.
  • Dan op de ATB naar De Kruidenhoeve door de unieke natuur van het Reestdal
  • Bij De Kruidenhoeve maakt u kennis met een originele manier van OERkoken-ANDERS waarbij ‘Proef de Natuur’ voorop staat door zoveel mogelijk biologische producten te verwerken van eigen erf (moes- en kruidentuin)
  • Voor nog meer natuurbeleving te voet terug naar Camping ’t Reestdal
  • Voor de afsluiting van dit Outdoor evenement -Reestdal Experience.

Hier kan men kamperen of in een trekkershut overnachten. Tip: het is ook heerlijk overnachten in comfortabele B&B van De Kruidenhoeve.

Vraag inlichtingen over Outdooractiviteiten in combinatie met OERkoken-ANDERS bij:

Gaat uw voorkeur uit naar uitsluitend een workshop OERkoken-ANDERS ?

Neem dan contact op met De Kruidenhoeve via het contactformulier of bel 0523-656049

logo-ictatwork-800