Wandel-Fietsroutes

 

 

 

 

 


Jodenvonder
Gluur'n bej de buur'n...


Uniek Reestdal...


Uniek Reestdal...


Fête de la nature...

Routes

 

 

 Wandelen

Trekt u er graag wandelend op uit?  Er starten vanaf onze locatie twee exclusieve wandelroutes die gepubliceerd staan bij het Landschap Overijssel. Met een klik op de routenaam krijgt u de achtergrondinformatie over het wandelgebied. Honden zijn helaas niet toegestaan!


Fietsen

Dit zijn de Fietsroute-apps van Landschap Overijssel:

  1. Reestdal: Kabouter Trap (circa 23 km) en kan ook bij De Kruidenhoeve gestart worden. Je kunt hiervan ook een arrangement maken in overleg met Jarno Keizer van Brasserie de Boerderij in Balkbrug. Bijvoorbeeld: vertrek vanaf jullie locatie naar De Brasserie (daar een lunch) en dan doortrappen naar Het Kabouterwoud in Linde voor een pannenkoek. Bekijk https://www.landschapoverijssel.nl/routes/reestdal-kabouter-trap
  2. Ontdek oude gemeente Avereest (circa 35 km) kan ook bij De Kruidenhoeve gestart worden. https://www.landschapoverijssel.nl/routes/ontdek-oude-gemeente-avereest Je kunt in deze route ook de Tuinen van Mien Ruys en het Streekmuseum De Kalkovens bezoeken. Onderweg verschillende horecamogelijkheden en je brengt een bezoek aan De Ommerschans. 
  3. Zuidwest Drenthe: ontdek het (circa 43 km) kun je na Tunnel Den Kaat starten en je rijdt dan richting Achter 't Koeienpad... Een mooie grensoverschrijdende en afwisselende fietsroute! https://www.landschapoverijssel.nl/routes/zuidwest-drenthe-beleef-het 

Via deze link kun jullie gasten zelf op zoek gaan naar leuke activiteiten bij Landschap Overijssel ... 

https://www.landschapoverijssel.nl/ 

Lekker eten na de wandeling of fietstocht?

De omliggende plaatsen Balkbrug – Zuidwolde – Dedemsvaart bieden een ruime keuze aan eetgelegenheden, van heel eenvoudig tot chique.
De eigenaar van B&B De Kruidenhoeve brengt u hiervan graag op de hoogte.

logo-ictatwork-800